HACCP ellenőrzés és HACCP engedély

HACCP engedély az induló és a már működő vállalkozások esetében

A HACCP rendszer alapfeltétele annak, hogy a Járási Hivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Osztály engedélyét megkapja.

A HACCP rendszer több, mint egy igazolás

A HACCP rendszer több, mint egy igazolás vagy egy dokumentáció, aminek kötelezően és naprakészen meg kell lennie egy élelmiszerrel foglalkozó vállalkozónak. A HACCP kézikönyv egyik fő funkciója az élelmiszerbiztonság megteremtése és a fogyasztó védelme. Ez mindkét fél érdeke!

Egy igazolásnál, egy dokumentációnál jóval többet jelent a HACCP rendszer, aminek az írott formája a HACCP kézikönyv. Elsődleges funkciója az élelmiszer biztonság biztosítása, a fogyasztó védelme. Egy jól elkészített HACCP kézikönyv pontosan leírja az Ön egységében történő folyamatokat, mind a technológia, mind a termékkör tekintetében.
Vendéglátás haccp kiépítés

HACCP kiépítés

Ismerje meg HACCP rendszer kiépítés és HACCP kézikönyv készítés szolgáltatásunkat részletesebben.

HACCP felülvizsgálat

Nézze meg, hogy mikor van szüksége HACCP felülvizsgálatra és segítünk a feladat elvégzésében.

HACCP ellenőrzés az új vállalkozások esetében

A HACCP egy mozaik szó: Hazard Analysis Critical Control Point. Magyar fordításban Veszélyelemzés, Kritikus Szabályozási Pontokon.

A HACCP rendszerrel azokra a kockázatokra fókuszálnak, amelyek befolyásolják az élelmiszer-biztonságot. Ezáltal azonosíthatják és szabályozhatják az élelmiszerbiztonság szempontjából jelentős folyamatokat.

Fontos tudni, hogy minden olyan vállalkozásnak el kell készíttetnie a HACCP kézikönyvet, aki kapcsolatba kerül valamilyen formában élelmiszerekkel.

Például: étterem, büfé, kocsma, vegyesbolt, cukrászda, fagylaltozó, élelmiszeripari-üzem stb.

Miért fontos a HACCP rendszer az induló vállalkozások esetében?

Az új vállalkozás működésének bejelentését követően 30 napon belül szakhatósági ellenőrzésekre számíthat. Ennek során fog először találkozni a HACCP ellenőrzéssel, amit az adott Járási Hivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Osztálya fog végrehajtani.

A HACCP kézikönyvet kizárólag szakember készítheti el, ami szükséges a Külön engedély kiadásához, azaz a vállalkozás működéséhez.

Külön engedély kiadására minden esetben sor kerül, ha Külön engedély köteles élelmiszereket készít vagy forgalmaz. Például: hideg meleg étel készítés, tálalás, hűtést igénylő tej, tejtermék felhasználás, forgalmazás, nyers hús forgalmazás, helyben készített cukrászsütemény, fagylalt forgalmazása, stb.

Ebben tudunk mi is segíteni Önnek a vállalkozására szabott HACCP rendszer és dokumentációk elkészítésében.

Árak: HACCP és egyéb szolgáltatásaink

Nézze meg, hogy mennyibe kerül a HACCP kiépítés. Tekintse meg aktuális árlistánkat és egyéb szolgáltatásainkat. Ezt követően pedig vegye fel velünk a kapcsolatot és kérjen árajánlatot!

HACCP ellenőrzés már működő vállalkozások esetében:

HACCP rendszer felülvizsgálata és aktualizálása már működő vállalkozások esetében

A jogszabályi előírás szerint, a HACCP dokumentációkat rendszeresen felül kell vizsgáltatni HACCP auditorral. Ebben is tudunk Önnek segíteni!

Egy jól elkészített HACCP kézikönyv pontosan leírja az Ön egységében történő folyamatokat, mind a technológia, mind a termékkör tekintetében. Ez azonban az évek során változhat.

Ahhoz, hogy az Élelmiszerlánc- biztonsági és Állategészségügyi Hivatal ellenőrzésein megfeleljen, elengedhetetlenül fontos, hogy a HACCP kézikönyve és dokumentációi naprakészek legyenek.

HACCP felülvizsgálat - Túl sok időt vesz igénybe a HACCP dokumentációk vezetése?

Nagy valószínűséggel, akkor nem az általunk készített HACCP rendszerrel rendelkezik. Az általunk készített HACCP rendszer minden tekintetben megfelel az ellenőrzéseken, így a Külön engedélye nem kerülhet veszélybe.

Kérje a segítségünket a felülvizsgálatban, hogy a HACCP ellenőrzésen ne legyen probléma!

Az általunk készített HACCP dokumentáció vezetése csupán napi néhány percbe telik, könnyedén észrevehető az élelmiszerbiztonságot esetleg veszélyeztető hibák és azok forrása.

Érdekesség a cégünkről, a Create 2002 Kft-ről:

Visszatérő ügyfeleink aránya 80%, ami azt jelenti, hogy a rendszeres felülvizsgálatok során is minket választanak!

Kérje a segítségünket a felülvizsgálatban, hogy a HACCP ellenőrzésen ne legyen probléma!

Hegedűs Katalin

 Süti-Faló Kft.

”A szolgáltatással tökéletesen elégedett voltam. Hiszen munkatársuk a lehető legmaximálisabban segítségemre volt.Valamint üzletem nyitását követően a Hatóságok is meg voltak elégedve a kereskedelmi egység HACCP szabályai szerinti leírásokkal, betartásukkal.”

Tóth Imre

SZOMBATHELY

”Tisztelettel köszönöm, nagyon hálás vagyok a gyors segítségért. Önök egy dicséretre méltó korrekt cég!”

Mikor lehet szüksége HACCP rendszerre?

Az alábbi esetekben Önnek is szüksége van HACCP rendszerre

Az alábbi pontok közül bármelyik is igaz Önre, jó helyen jár! HACCP-vel kapcsolatos dokumentációs kötelezettségeket megoldjuk Önnek!

Igaz Önre valamelyik pont?

HACCP rendszer kiépítés

Egysége jelenleg nem rendelkezik HACCP dokumentációval? Nincsen még HACCP kézikönyve? Akkor Önnek keresnie kell egy szakértőt, mert HACCP rendszer kiépítésre van szüksége!

Hogyan segítünk Önnek a Hatósági megfelelésben?

HACCP rendszer felülvizsgálat

Egységének van HACCP dokumentációja, de több évvel ezelőtt készült, más nevére szól, vagy már más a termékkör. Akkor ezt egy felülvizsgálattal tudjuk Önnek rendbe tenni,  aktualizálni!

Hogyan fogjuk aktualizálni a HACCP dokumentációkat?

Mikor lehet szüksége HACCP tanácsadóra?

Az alábbi esetekben Önnek is szüksége van HACCP szakértőre

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Havonta maximum 1-2 alkalommal küldünk Önnek hasznos szakmai leveleket e-mail formátumban. Iratkozzon fel, így rendszeresen tájékozódhat a szakmai fejleményekről, előírásokról és jogszabályi változásokról.

Legyen Ön is rendszeres olvasónk, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kattintson a gombra és a megnyíló oldalon töltse ki a feliratkozási űrlapot. Hasznos tartalmakat küldünk!

Kérdése van? Árajánlatot szeretne?

A Kapcsolat oldalunkon megtalálja elérhetőségeinket, és az Önnek legkényelmesebb formában fel tudja velünk venni a kapcsolatot.

Tekintse meg kedvező árainkat!

Igyekszünk minél kedvezőbb ajánlatokat adni ügyfeleink számára. Tekintse meg árlistánkat és kérjen árajánlatot.

Segítünk Önnek a megfelelésben és elkészítjük a HACCP dokumentációkat!

HACCP rendszer kiépítés és Hatósági megfelelés

Egysége jelenleg nem rendelkezik HACCP dokumentációval? Nincsen még HACCP kézikönyve? Akkor Önnek keresnie kell egy szakértőt, mert HACCP rendszer kiépítésre van szüksége!

Hogyan segítünk Önnek a Hatósági megfelelésben?

Országosan dolgozunk, munkánkra 100% megfelelési garanciát vállalunk, ami azt jelenti, hogy Hatósági kifogás esetén javítjuk az általunk elkészített dokumentációt. Ha szükséges, akkor a Hatósággal is konzultálunk!

Országosan dolgozunk

Szegedről indulunk, de elmegyünk Önhöz az ország bármely pontjára, hogy segíteni tudjuk a vállalkozását profi szakmai munkánkkal és tanácsainkkal.

HACCP térkép országos szolgáltatás

Időpont egyeztetés:

Nagygyörgyné Bartók Adrienn

Vezető tanácsadó, HACCP auditor, szaktanácsadó
Create 2002 Kft.

Miért válasszon bennünket?

Azért, mert amit keres nálunk megtalálja! Egy érthető, gyakorlatias, és egységére szabott HACCP dokumentációt és komplex szolgáltatásokat nyújtunk, ami a Hatóságnak megfelel!

Komplex szolgáltatások

Teljeskörű szolgáltatást biztosítunk induló és már működő vállalkozásának.

20 év szakmai tapasztalat

Megbízható szakmai tapasztalattal segítjük Önt és vállalkozását.

Megfelelési garancát adunk

Hatósági reklamáció esetén, adott időszakban ingyenesen elvégezzük a kért módosítást.

Szakmai tanácsot adunk

Folyamatosan számíthat ránk, ha felmerült egy kérdése – mi segítünk!

Rövid határidővel dolgozunk

Munkánkat precízen és pontos határidővel készítjük el.

Országosan dolgozunk

Elmegyünk Önhöz az ország bármely pontjára, hogy segíteni tudjunk és Ön is elégedett ügyfelünk legyen.
0 +

Ügyféllel dolgoztunk

Munkáinkat a lehető legnagyobb odafigyeléssel, pontossággal készítjük el.

0 év

Szakmai tapasztalat

Nézze meg kedvező árainkat és kérjen tőlünk árajánlatot. Hívjon minket bizalommal!

CREATE 2002 Kft. – az élelmiszeres vállalkozók tanácsadója.

Keressen minket bizalommal és tegye fel nekünk kérdéseit!

Mi vagyunk az Ön HACCP szakértője...

Több, mint 20 éve segítjük tanácsainkkal az élelmiszeres vállalkozókat. Ez idő alatt több ezer HACCP rendszert építettünk ki.

Ügyfeleink között megtalálhatóak a kis zöldségestől kezdve, a olajsajtoló üzemen át, az országos lefedettségű élelmiszerláncokig mindenféle tevékenységű vállalkozás.

Mi már a kezdeti szakaszban is Ön mellett állunk, hogy az álomból valóság legyen.

Sajnos sok tanácsadó van a piacon, de a legtöbbjük 1-2 év után eltűnik és hiába hívják az emberek, már nem lesznek elérhetőek.

Megbízhatóságunkra bizonyíték, hogy cégünk 20 éve működik, mint a piacvezető tanácsadócég, ugyanazzal a profillal, így ügyfeleink biztosan számíthatnak ránk.

Büszkén mondhatjuk, hogy ügyfeleink több, mint 70%-a visszatérő, felülvizsgálatkor is minket választanak!

Create 2002 Kft. – az élelmiszeres vállalkozások tanácsadója

100%

Megbízhatóság

Rendelje meg megbízható szolgáltatásunkat

Hívjon minket bizalommal és tegye fel a kérdéseit
vagy kérjen tőlünk ajánlatot.

Nagygyörgyné Bartók Adrienn

Vezető tanácsadó, HACCP auditor, szaktanácsadó
Create 2002 Kft.

Országosan dolgozunk, szükség esetén elmegyünk Önhöz személyesen!

Szegedről indulunk, de elmegyünk Önhöz az ország bármely pontjára, hogy segíteni tudjuk a vállalkozását profi szakmai munkánkkal és tanácsainkkal.

HACCP térkép országos szolgáltatás