Cikkek és hasznos információk
HACCP és Munkavédelem témákban

A leggyakoribb hibák: HACCP

A Vendégváró című újságban megjelent egy interjú. A cikk kifejezetten hasznos lehet a vendéglátósoknak, mivel elsősorban gyakorlati oldalról közelítettük meg az interjú során a HACCP hibákat.

Elolvasom a cikket »

Hírlevél feliratkozás

Értesíteni fogjuk minden új tartalomról, fontosabb változásról és lehetőségekről.

Havonta maximum 1-2 alkalommal küldünk Önnek hasznos szakmai leveleket e-mail formátumban. Iratkozzon fel, így rendszeresen tájékozódhat a szakmai fejleményekről, előírásokról és jogszabályi változásokról.

Legyen naprakész a HACCP és Munkavédelmi témákban!

Értesüljön elsőként a legfrissebb tartalmakról és újdonságokról DÍJMENTESEN!

Mikor lehet szüksége HACCP tanácsadóra?

Az alábbi esetekben Önnek is szüksége van HACCP szakértőre

Kérdése van? Árajánlatot szeretne?

A Kapcsolat oldalunkon megtalálja elérhetőségeinket, és az Önnek legkényelmesebb formában fel tudja velünk venni a kapcsolatot.

Tekintse meg kedvező árainkat!

Igyekszünk minél kedvezőbb ajánlatokat adni ügyfeleink számára. Tekintse meg árlistánkat és kérjen árajánlatot.

Tekintse meg szolgáltatásainkat

Komplex segítséget nyújtunk a most induló és a már működő vállalkozások részre. Hívjon bizalommal és tegye fel a kérdéseit – örömmel válaszolunk!

HACCP rendszer kiépítés

Önnek, mint élelmiszeres vállalkozónak a jogszabály kötelezően írja elő a HACCP kézikönyv elkészítését, és annak dokumentációjának naprakész pontos vezetését. A hatósági megfelelés velünk könnyedén megoldható!

Vendéglátás haccp kiépítés

HACCP rendszer felülvizsgálat

Dokumentációját rendszeresen aktualizálni, felül kell vizsgáltatni. Ha egységének HACCP kézikönyve évekkel ezelőtt készült, megváltozott a termékkör vagy más nevére szól, akkor HACCP felülvizsgálatra van szüksége.

Étterem konyha haccp felülvizsgálat

Üzletnyitás és kialakítás

Tájékozódjon, hogy az Ön vállalkozása számára is kötelező-e a dolgozói oktatás. Keressen bennünket bizalommal, tegye fel kérdéseit és rendelje meg szolgáltatásunkat, hogy eleget tegyen a jogszabályi előírásoknak.

Üzletnyitás és kialakítás tanácsadás

KÉMIAI kockázatelemzés

Az ÁNTSZ kiemelt ellenőrzési területe, ezért különös figyelmet igényel. Kémiai kockázatelemzést minden vegyszert használó és forgalmazó munkahelyen (pl. takarítás, vendéglátó tevékenység) el kell készíteni és felül kell vizsgálni rendszeresen szakemberrel. Vegyszer használatnak minősül a takarítás során használt takarítószerek is.

Kémiai kockázatelemzés

MUNKAVÉDELMI kockázatelemzés

Már egy alkalmazott esetén is kötelező a Munkahelyi kockázatelemzés és a rendszeres felülvizsgálat. Magát a kockázatelemzést csak szakember készítheti el Önnek. Ezenkívül a törvény előírja, hogy a dolgozóknak évente munkavédelmi oktatásban kell részesülniük, új dolgozó esetén a munkába állás előtt meg kell történnie.

Munkavédelmi kockázatelemzés

TŰZVÉDELMI
szolgáltatások

Ezen az oldalon megtudhatja, hogy Ön is kötelezett-e a tűzvédelmi szabályzat elkészíttetésére vállalkozóként. Ismerje meg a legfontosabb előírásokat és tegye fel a kérdéseit szakértő kollégánknak. Tűzvédelmi dokumentáció elkészítésében kérje segítségünket. Fontos, hogy a munkahely a munkavállalók számára biztonságos legyen.

Tűzvédelmi szolgáltatások

ÉLELMISZERHIGIÉNIAI oktatás

Tájékozódjon, hogy az Ön vállalkozásánál kötelező-e a munkavállalók részére az élelmiszer higiéniai oktatás. Keressen minket bizalommal és tegye fel kérdéseit és rendelje meg szolgáltatásunkat.

Élelmiszer higiéniai oktatás

MUNKAVÉDELMI oktatás

Munkavédelmi és tűzvédelmi oktatás minden vállalkozásnál kötelező, még a legegyszerűbb irodai tevékenység esetén is. Az oktatás maga nem szaktevékenység, de a tematikát munkavédelmi szakembernek kell kialakítani.

GYÁRTMÁNYLAP készítés

Ha Ön élelmiszeripari vállalkozó és magyarországi forgalomba hozatalra gyárt élelmiszert, akkor Önre is vonatkozik a Gyártmánylap készítési kötelezettség! Lépjen velünk kapcsolatba és kérje a segítségünket!

Gyártmánylap készítés