HACCP rendszer információk

Fontos tudnivalók a HACCP rendszerről

Ezen az oldalon több hasznos alapinformációt gyűjtöttünk össze Önnek, hogy tisztább képet kapjon a HACCP rendszer működéséről. Megtudhatja, hogy mikor és kinek kötelező HACCP rendszert készíttetnie szakértővel.

A HACCP rendszer több, mint egy igazolás

Egy igazolásnál, egy dokumentációnál jóval többet jelent a HACCP rendszer, aminek az írott formája a HACCP kézikönyv. Elsődleges funkciója az élelmiszer biztonság biztosítása, a fogyasztó védelme. Egy jól elkészített HACCP kézikönyv pontosan leírja az Ön egységében történő folyamatokat, mind a technológia, mind a termékkör tekintetében.

HACCP fogalma:

A HACCP egy mozaik szó: Hazard Analysis Critical Control Point. Magyar fordításban Veszélyelemzés, Kritikus Szabályozási Pontokon.

Vendéglátás haccp kiépítés

HACCP kiépítés

Ismerje meg HACCP rendszer kiépítés és HACCP kézikönyv készítés szolgáltatásunkat részletesebben.

HACCP felülvizsgálat

Nézze meg, hogy mikor van szüksége HACCP felülvizsgálatra és segítünk a feladat elvégzésében.

HACCP jelentése és bevezető információk

Önnek, mint élelmiszeres vállalkozónak a jogszabály kötelezően írja elő a HACCP kézikönyv elkészítését, és annak dokumentációjának naprakész pontos vezetését.

Célja, hogy a vállalkozások élelmiszeripari termékei semmilyen módon, ne okozzanak egészségügyi problémát a fogyasztónak, ezzel védve mindkét fél érdekeit. A többi európai országhoz hasonlóan nálunk is mind a fogyasztó, mind a vállalkozó érdekeit védi a HACCP.

A HACCP rendszerrel azokra a kockázatokra fókuszálnak, amelyek befolyásolják az élelmiszer-biztonságot. Ezáltal azonosíthatják és szabályozhatják az élelmiszerbiztonság szempontjából jelentős folyamatokat.

Árak: HACCP és egyéb szolgáltatásaink

Nézze meg, hogy mennyibe kerül a HACCP kiépítés. Tekintse meg aktuális árlistánkat és egyéb szolgáltatásainkat. Ezt követően pedig vegye fel velünk a kapcsolatot és kérjen árajánlatot!

Miért fontos a HACCP rendszer?

Élelmiszerbiztonság fenntartása és a kritikus pontok leszabályozása dokumentációkban

A folyamat során CCP (kritikus) pontok kerülnek meghatározásra, ahol az élelmiszerbiztonság veszélybe kerülhet. Ezeket a pontokat kell leszabályozni, egy a gyakorlatban is jól használható dokumentáció (naplók, jegyzőkönyvek) formájában a kézikönyvön belül.

HACCP kézikönyv

A gyakorlatias szabályozás pontos, naprakész vezetésével, ami csupán napi néhány percbe telik, könnyedén észrevehető az élelmiszerbiztonságot esetleg veszélyeztető hibák és azok forrása.

Ezek után érthető, hogy minden élelmiszerrel foglalkozó egységnek, vállalkozásnak kötelezően kell rendelkeznie HACCP kézikönyvvel, ami aktuális és az egységre valamint a tevékenységre szabott.

Ki minősül élelmiszeres vállalkozásnak és kire vonatkozik a HACCP?

Kire vonatkozik a HACCP előírás? Milyen vállalkozásokat és tevékenységeket érint a jogszabály?

Az élelmiszeres vállalkozónak a jogszabály kötelezően írja elő a HACCP kézikönyv elkészítését, és annak dokumentációjának naprakész, pontos vezetését.

Miért fontos a HACCP rendszer?

Jól dokumentált HACCP segítségével a vállalkozás bizonyítani tudja, hogy mindent az élelmiszer-biztonsági előírásoknak megfelelően végzett.

Egy jól elkészített HACCP kézikönyv dokumentációja napi néhány percet vesz csak igénybe és NEM akadályozza a cég működését. Sőt! Valójában elősegíti és gördülékenyebbé teszi a napi munkát és folyamatokat.

SNACK Büfé

TISZAKÉCSKE

Kedves Melinda! Volt ellenőrzésünk, melynek keretében ellenőrizték a HACCP kézikönyvet, és a következőt mondták: ilyen jól kidolgozott és jól ránk szabott HACCP kézikönyvet már rég láttak.Szeretnénk megköszönni a munkádat

Knyihár Györgyné

“Kedves segítőim! Két évvel ezelőtt amikor készültem megnyitni a boltomat, csak annyit tudtam a kereskedelemről amit a tanfolyamon tanultam. Önök segítettek nekem az elméletet a gyakorlatban alkalmazni, köszönöm munkájukat. Én azon vállalkozók közé tartozok, aki reggeltől estig a boltjában dolgozik, de az Önök segítségével remélem, később kicsit könnyebb lesz. Számítok jövőre is önökre.”

Mikor lehet szüksége HACCP rendszerre?

Az alábbi esetekben Önnek is szüksége van HACCP rendszerre

Az alábbi pontok közül bármelyik is igaz Önre, jó helyen jár! HACCP-vel kapcsolatos dokumentációs kötelezettségeket megoldjuk Önnek!

Igaz Önre valamelyik pont?

HACCP rendszer kiépítés

Egysége jelenleg nem rendelkezik HACCP dokumentációval? Nincsen még HACCP kézikönyve? Akkor Önnek keresnie kell egy szakértőt, mert HACCP rendszer kiépítésre van szüksége!

Hogyan segítünk Önnek a Hatósági megfelelésben?

HACCP rendszer felülvizsgálat

Egységének van HACCP dokumentációja, de több évvel ezelőtt készült, más nevére szól, vagy már más a termékkör. Akkor ezt egy felülvizsgálattal tudjuk Önnek rendbe tenni,  aktualizálni!

Hogyan fogjuk aktualizálni a HACCP dokumentációkat?

Mikor lehet szüksége HACCP tanácsadóra?

Az alábbi esetekben Önnek is szüksége van HACCP szakértőre

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Havonta maximum 1-2 alkalommal küldünk Önnek hasznos szakmai leveleket e-mail formátumban. Iratkozzon fel, így rendszeresen tájékozódhat a szakmai fejleményekről, előírásokról és jogszabályi változásokról.

Legyen Ön is rendszeres olvasónk, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kattintson a gombra és a megnyíló oldalon töltse ki a feliratkozási űrlapot. Hasznos tartalmakat küldünk!

Kérdése van? Árajánlatot szeretne?

A Kapcsolat oldalunkon megtalálja elérhetőségeinket, és az Önnek legkényelmesebb formában fel tudja velünk venni a kapcsolatot.

Tekintse meg kedvező árainkat!

Igyekszünk minél kedvezőbb ajánlatokat adni ügyfeleink számára. Tekintse meg árlistánkat és kérjen árajánlatot.

Segítünk Önnek a megfelelésben és elkészítjük a HACCP dokumentációkat!

HACCP rendszer kiépítés és Hatósági megfelelés

Egysége jelenleg nem rendelkezik HACCP dokumentációval? Nincsen még HACCP kézikönyve? Akkor Önnek keresnie kell egy szakértőt, mert HACCP rendszer kiépítésre van szüksége!

Hogyan segítünk Önnek a Hatósági megfelelésben?

Országosan dolgozunk, munkánkra 100% megfelelési garanciát vállalunk, ami azt jelenti, hogy Hatósági kifogás esetén javítjuk az általunk elkészített dokumentációt. Ha szükséges, akkor a Hatósággal is konzultálunk!

Országosan dolgozunk

Szegedről indulunk, de elmegyünk Önhöz az ország bármely pontjára, hogy segíteni tudjuk a vállalkozását profi szakmai munkánkkal és tanácsainkkal.

HACCP térkép országos szolgáltatás

Időpont egyeztetés:

Nagygyörgyné Bartók Adrienn

Vezető tanácsadó, HACCP auditor, szaktanácsadó
Create 2002 Kft.

Miért válasszon bennünket?

Azért, mert amit keres nálunk megtalálja! Egy érthető, gyakorlatias, és egységére szabott HACCP dokumentációt és komplex szolgáltatásokat nyújtunk, ami a Hatóságnak megfelel!

Komplex szolgáltatások

Teljeskörű szolgáltatást biztosítunk induló és már működő vállalkozásának.

20 év szakmai tapasztalat

Megbízható szakmai tapasztalattal segítjük Önt és vállalkozását.

Megfelelési garancát adunk

Hatósági reklamáció esetén, adott időszakban ingyenesen elvégezzük a kért módosítást.

Szakmai tanácsot adunk

Folyamatosan számíthat ránk, ha felmerült egy kérdése – mi segítünk!

Rövid határidővel dolgozunk

Munkánkat precízen és pontos határidővel készítjük el.

Országosan dolgozunk

Elmegyünk Önhöz az ország bármely pontjára, hogy segíteni tudjunk és Ön is elégedett ügyfelünk legyen.
0 +

Ügyféllel dolgoztunk

Munkáinkat a lehető legnagyobb odafigyeléssel, pontossággal készítjük el.

0 év

Szakmai tapasztalat

Nézze meg kedvező árainkat és kérjen tőlünk árajánlatot. Hívjon minket bizalommal!

CREATE 2002 Kft. – az élelmiszeres vállalkozók tanácsadója.

Keressen minket bizalommal és tegye fel nekünk kérdéseit!

Mi vagyunk az Ön HACCP szakértője...

Több, mint 20 éve segítjük tanácsainkkal az élelmiszeres vállalkozókat. Ez idő alatt több ezer HACCP rendszert építettünk ki.

Ügyfeleink között megtalálhatóak a kis zöldségestől kezdve, a olajsajtoló üzemen át, az országos lefedettségű élelmiszerláncokig mindenféle tevékenységű vállalkozás.

Mi már a kezdeti szakaszban is Ön mellett állunk, hogy az álomból valóság legyen.

Sajnos sok tanácsadó van a piacon, de a legtöbbjük 1-2 év után eltűnik és hiába hívják az emberek, már nem lesznek elérhetőek.

Megbízhatóságunkra bizonyíték, hogy cégünk 20 éve működik, mint a piacvezető tanácsadócég, ugyanazzal a profillal, így ügyfeleink biztosan számíthatnak ránk.

Büszkén mondhatjuk, hogy ügyfeleink több, mint 70%-a visszatérő, felülvizsgálatkor is minket választanak!

Create 2002 Kft. – az élelmiszeres vállalkozások tanácsadója

100%

Megbízhatóság

Rendelje meg szolgáltatásunkat
vezető HACCP tanácsadónknál

Hívjon minket bizalommal és tegye fel a kérdéseit
vagy kérjen tőlünk ajánlatot.

Nagygyörgyné Bartók Adrienn

Vezető tanácsadó, HACCP auditor, szaktanácsadó
Create 2002 Kft.

Amit cserébe garantálunk Önnek, ha minket választ:

RÓKA DALMA

ALBA SZENDVICS ÉS HIDEGTÁL

“Kedves Adrienn és Melinda! Köszönjük szépen munkájukat, és a sok jó tanácsot. A mai nappal megkaptuk az engedélyt. Mi is és a NÉBIH is nagyon meg volt elégedve mindennel. Kérjük Önöket, hogy a jövőben is, ha a működésünket érő változás, új rendelet lépne életbe…, legyenek kedvesek tájékoztatni. Még egyszer köszönünk mindent, további sikeres együttműködést és sok sikert kívánunk!”